Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Braun

Met de klein-huishoudelijke apparatuur van Braun bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Braun levert onder meer apparaten voor lichamelijke verzorging voor mannen en vrouwen, haarverzorging en keukenapparatuur. EP Boelaars in Rotterdam – Hillegerberg biedt een bijzonder breed assortiment klein-huishoudelijke apparatuur van Braun. Kom langs in onze winkel of bestel online.

Specialist in huishoudelijke apparatuur

Van lichamelijke verzorging tot keukenapparatuur; Braun is slechts één van de vele kwaliteitsmerken klein-huishoudelijke apparatuur in het assortiment van EP Boelaars. Ook voor andere topmerken als Tefal, Miele en Philips bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor grote huishoudelijke apparaten – zoals wasmachines, wasdrogers en vaatwassers –
kunt u eveneens terecht bij EP Boelaars. Verder bieden wij een zeer uitgebreid assortiment beeld- en geluidsapparatuur.

Wij adviseren u graag

Met zo een enorm aanbod huishoudelijke apparatuur is het nog wel eens moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien. Bij EP Boelaars adviseren wij u graag welk model Braun apparatuur of welk ander merk het beste bij uw wensen past. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Bezoek ons in Rotterdam

EP Boelaars is gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Vanuit alle delen van Rotterdam is onze vestiging eenvoudig bereikbaar. Onder meer vanuit Rotterdam Centrum, Kralingen, Noord, Crooswijk, Schiebroek, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Delfshaven en Hillegersberg staat u zo bij ons in de winkel. Als bijkomend voordeel vindt u een zee van parkeergelegenheid bij ons voor de deur.

Bestel in onze webwinkel

Wat ook kan: online bestellen in de webwinkel van EP. Hier vindt u ons volledige assortiment klein-huishoudelijke apparatuur van Braun en andere merken terug. U kunt eenvoudig online betalen met iDeal, maar u kunt er ook voor kiezen om te betalen bij de bezorging van uw bestelling.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe