Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Krups

Als vooraanstaand producent van klein-huishoudelijke apparatuur levert Krups onder meer broodroosters en koffiemachines. Bij EP Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg vindt u een uitgebreid assortiment apparatuur van Krups. Bekijk het volledige aanbod in onze winkel of surf naar onze webshop.

EP Boelaars: uw elektronicaspecialist

Krups is slechts één van de kwaliteitsmerken in het assortiment van EP Boelaars. Ook voor klein-huishoudelijke apparatuur van onder meer Philips, Braun, Tefal en Miele kunt u bij ons terecht.

EP Boelaars is ook uw adres in Rotterdam – Hillegersberg voor wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten en vriesapparatuur. Wij bieden eveneens een uitgebreid assortiment beeld- en geluidsapparatuur.

Vraag over Krups apparatuur?

Heeft u een vraag over onze producten in ons assortiment? Kom dan even langs in onze winkel. De medewerkers van EP Boelaars staan u graag te woord. Al onze medewerkers beschikken over een uitstekende productkennis en u bent altijd verzekerd van eerlijk advies.

Waar vind ik EP Boelaars?

Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg: dat is het adres van onze showroom. EP Boelaars is vanuit heel Rotterdam eenvoudig te bereiken; onze winkel is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en wij hebben altijd genoeg parkeerplaatsen voor de deur. Onze klanten wonen onder meer in Crooswijk, Hillegersberg, Noord, Centrum, Schiebroek, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Kralingen en Overschie.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe