Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Lampe Berger

Bij EP Boelaars in Rotterdam kunt u terecht voor uitgebreid aanbod branders en geurstokjes van Lampe Berger. De huisparfums van dit kwaliteitsmerk komen in meer dan 50 geuren. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse branders en verschillende soorten lampen. De branders van Lampe Berger zuiveren eerst de lucht en geven vervolgens de door u gewenste geur af. Binnen een half uur is het vertrek voorzien van een heerlijk parfum.

 

Diverse soorten modellen

Bij EP Boelaars kunt ook diverse soorten parfumverspreider modellen aanschaffen. Kies een verspreider die perfect aansluit bij uw interieur en laat u zich verrassen door de geweldige parfums van Lame Berger.

 

Meer dan 50 geuren

Kom langs in onze winkel aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam en maak kennis met ons volledige assortiment huisparfum van Lampe Berger. Onze medewerkers adviseren u graag over verschillende typen branders en lampen. EP Boelaars is ook makkelijk bereikbaar vanuit Hillegersberg, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Noord, Berkel en Rodenrijs.

 

Lampe Berger bij EP Boelaars

In onze winkel kunt u op uw gemak rondkijken en lampen, branders en huisparfums van Lampe Berger met elkaar vergelijken. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Graag tot ziens bij EP Boelaars!

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe