Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Monitor Audio

Het Britse luidsprekermerk Monitor Audio is in 1972 opgericht en staat al meer dan 40 jaar voor onovertroffen hifi kwaliteit. In het assortiment van EP Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg vindt u diverse modellen speakers van Monitor Audio. kom langs in onze winkel om het volledige assortiment te bekijken én te beluisteren.

 

Expert in beeld- en geluidsapparatuur

Monitor Audio is slechts één van de vele merken geluidsapparatuur in het aanbod van EP Boelaars; u kunt ook bij ons terecht voor audio-apparatuur van onder meer DALI, Vita, Sonos, NAD, Marantz, Bose en Loewe. Daarnaast bieden wij een gevarieerd
aanbod beeldapparatuur van onder meer Philips, Sony, Sharp, Samsung en Panasonic.

Op het gebied van huishoudelijke elektronica is EP Boelaars van alle markten thuis. Naast beeld- en geluidsapparatuur kunt u in onze winkel ook terecht voor gasfornuizen, koel-vriescombinaties, wasmachines en drogers.

 

Welkom in onze showroom

Kom langs in de showroom van EP Boelaars om te ervaren hoe de speakers van Monitor Audio in het echt klinken. Kijk op uw gemak rond en spreek gerust één van onze medewerkers aan wanneer u een vraag heeft.

Het bezoekadres van onze winkel is Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Wij hebben altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur en vanuit alle wijken van Rotterdam staat u zo bij ons in de winkel. Klanten van EP Boelaars – zowel bedrijven als particulieren – zijn onder meer afkomstig uit het centrum van Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Kralingen, Crooswijk, Noord, Hillegersberg, Schiebroek en Delfshaven.

 

Online bestelmogelijkheden

Om uw Monitor Audio-apparatuur te bestellen hoeft u overigen niet per sé de deur uit; online bestellen in de EP webshop kan ook. U kunt uw bestelling direct met iDeal betalen of bij aflevering in cash. Uw bestelling afhalen in de winkel van EP Boelaars kan ook.

Bij EP Boelaars maken wij het onze klanten graag eenvoudig. Zo bieden wij voor de meeste van onze producten gratis thuisbezorging.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe