Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Multimedia

Voor al uw multimedia apparatuur bent u bij EP Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u onder meer multimedia met wifi-aansluiting en speciaal voor ouderen ontwikkelde apparatuur. Kom langs in onze winkel om het volledige aanbod te bekijken of surf naar onze webwinkel en bestel online.

 

Voor al uw elektronische apparatuur

EP Boelaars is het adres voor al uw multimedia apparatuur; ook voor ouderen. In onze winkel vindt u onder meer een groot aanbod beeld- en geluidsapparatuur, al dan niet met wifi-aansluiting. Verder kunt u bij EP Boelaars terecht voor een uitgebreid aanbod huishoudelijke apparatuur: van keukenmachines en koffiezetapparaten tot wasmachines en vaatwassers.

Bij vragen over onze multimedia producten voor ouderen of apparatuur met wifi-aansluiting kunt u langskomen in onze winkel. Hier kunt u op uw gemak rondneuzen. Heeft u een vraag? Klamp dan gerust één van onze medewerkers aan.

 

Hoe kom ik bij EP Boelaars?

Onze winkel is makkelijk bereikbaar vanuit heel Rotterdam – Hillegersberg. Wij zijn gevestigd aan de Van Beethovensingel 40. Vanuit Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Noord, Centrum, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Hillegersberg en Overschie staat u zo bij ons binnen. Komt u met de auto? Voor de deur vindt u altijd een vrije parkeerplaats.

 

Makkelijk online bestellen

Bij EP Boelaars maken wij het onze klanten graag gemakkelijk. Alle multimedia apparatuur in ons assortiment kunt u ook heel eenvoudig online bestellen in de webshop van EP. U kunt uw bestelling online afrekenen met iDeal of in cash bij de bezorging aan huis.

Afhankelijk van de orderwaarde van uw bestelling, is de aflevering helemaal gratis. Koopt u een product in onze winkel? Ook dan kunt u profiteren van onze bezorgservice. Zware apparatuur als wasmachines en wasdrogers dragen wij desgewenst de trap op. De monteurs van EP sluiten de apparatuur ook meteen voor u aan en wij leggen stap voor stap uit hoe alles werkt.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe