Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Peeze

Al meer dan 135 jaar levert Peeze hoge kwaliteit koffiebonen. Bij Peeze staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. In de koffiebranderij is alleen plaats voor de allerbeste arabica koffie en alle producten zijn 100% Max Havelaar. De unieke smaak van Peeze fairtrade koffie moet je proeven. Bij EP Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg kunt u terecht voor deze en andere kwaliteitsmerken koffie.

 

Koffiemachines en andere apparatuur

EP Boelaars biedt een ruim assortiment koffiemachines waarvoor de koffiebonen van Peeze uitermate geschikt zijn. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor koffiemachines van Jura.

Naast koffiemachines vindt u bij EP Boelaars ook andere huishoudelijke apparatuur. Zo kunt u bij ons terecht voor waterkokers, keukenmachines en stofzuigers. Verder is EP Boelaars specialist op het gebied van witgoed en beeld- en geluidsapparatuur.

 

Vragen over onze producten?

Wilt u weten of de fairtrade koffie van Peeze ook geschikt is voor uw koffiemachine? Of heeft u een vraag over huishoudelijke apparatuur in het assortiment van EP Boelaars? Breng dan even een bezoek aan onze winkel. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

 

Bezoek EP Boelaars

Het bezoekadres van EP Boelaars is Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegerberg. Vanuit alle delen van de stad is onze showroom makkelijk te bereiken. Klanten van EP Boelaars zijn onder meer afkomstig uit Schiebroek, Noord, Centrum, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg en Overschie. Wij hebben altijd voldoende
parkeerplekken voor de deur.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe