Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Philips

Als het gaat om televisies, audio en dockingstations van Philips; dan heeft u bij EP Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg altijd een zeer ruime keuze. Wij hebben standaard de laatste modellen in huis. Op het gebied van televisies bieden wij onder meer Philips 4K TV met een ongelooflijk heldere beeldkwaliteit. Philips audio staat voor een perfecte geluidskwaliteit. Met het compacte dockingstation van Philips sluit u uw iPhone of iPad eenvoudig aan op de krachtige speakers.

Uw partner in elektronica

EP Boelaars is niet alleen hét adres in Rotterdam – Hillegersberg voor al uw Philips televisies, audio en camera’s; ook voor andere topmerken als Sony, Samsung, Loewe en Panasonic kunt u binnenlopen in onze winkel.

Behalve voor beeld- en geluidsapparatuur bent u bij EP Boelaars eveneens op het juiste adres voor huishoudelijke apparaten als koel-vriescombinaties, kookstellen, wasmachines en drogers. Ook voor tal van huishoudelijke apparaten – groot en klein – kunt u bij ons terecht.

Deskundig advies

Heeft u vragen over een televisie, audio-apparatuur of een dockingstation van Philips; kom dan even langs in onze winkel. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig advies. Wij streven ernaar om voor iedere klant de apparatuur te vinden die perfect bij zijn of haar wensen past.

Bezoek onze winkel in Rotterdam

U vindt de showroom van EP Boelaars aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Vanuit alle delen van Rotterdam staat u zo bij ons in de winkel. Zo zijn wij onder meer eenvoudig bereikbaar vanuit Rotterdam Noord, Berkel en Rodenrijs, Hillegersberg, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Overschie, Centrum en Delfshaven.

Bestel via onze webshop

Ons volledige assortiment Philips apparatuur is ook te bestellen via de EP webshop; hier kunt u 24 uur per dag uw bestelling plaatsen. U heeft de mogelijkheid om online te betalen met iDeal of in cash bij de aflevering van de apparatuur. Eventueel kunt u er voor kiezen om uw bestelling af te halen in onze winkel.

De service van EP Boelaars

Bij EP Boelaars bent u altijd verzekerd van een uitstekende service. Bezorging is in de meeste gevallen gratis. Wij plaatsen de televisie en de audio-apparatuur waar u dat wilt
en wij sluiten het apparaat voor u aan. Daarnaast beschikt EP Boelaars over een
technische dienst met gekwalificeerde monteurs. Wij zijn altijd in staat om uw apparatuur
snel te repareren.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe