Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Quooker

De kokend-water-kraan van Quooker is in steeds meer Nederlandse keukens terug te vinden. Bij EP Boelaars kunt u zowel terecht voor een Quooker combinatiekraan met koud, warm en kokend water in één als een aparte kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan. Deze 100% Nederlandse uitvinding is veilig in gebruik en eveneens energie- en waterbesparend.

 

Verkrijgbaar bij EP Boelaars

Kom langs bij EP Boelaars om de verschillende modellen Quooker kokend-water-kranen in ons assortiment te bekijken. U vindt onze winkel aan de  Van Beethovensingel 40 in Rotterdam. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit onder meer Hillegersberg, Schiebroek, Kralingen, Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Noord, Overschie, Centrum en Delfshaven.

 

Energie en waterbesparend

Quooker kokend-water-kranen zijn energie en waterbesparend. Het stand-by verbruik van de kraan is slechts 5 cent per dag. Quooker is tot zestig procent zuiniger in waterverbruik dan andere kokend-water-kranen. U tapt altijd precies de hoeveelheid kokend water die u nodig heeft. Met een combi-kraan voor koud, warm en kokend water bespaart u nóg meer, omdat u geen warmwaterleiding van de ketel naar de keuken meer nodig heeft.

 

De veilige kokend-water-kraan

De Quooker kokend-water-kraan is veilig in gebruik dankzij de kindveilige bedieningsknop. De kraanuitloop wordt niet heet, omdat deze dubbelwandig is. De waterstraal bestaat uit
druppeltjes, waardoor u uw hand kunt terugtrekken voordat u zich verbrand.

 

Kom langs of bestel online

Bezoek onze showroom in Rotterdam om verschillende modellen Quooker kokend-water-kranen met elkaar te vergelijken. Onze deskundige medewerkers staan u graag bij met advies.

U heeft eveneens de mogelijkheid om uw bestelling online te plaatsten via onze webshop. Wij bieden diverse betaalmogelijkheden; waaronder iDeal. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling bij aflevering te betalen.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe