Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Roomba I-Robot

De Roomba I-Robot is uw ideale hulp in het huishouden. Met een  stofzuigerrobot of dweilrobot is het is heel gemakkelijk om uw huis schoon te houden. U zet de Roomba I-Robot aan, en de machine gaat volledig zelfstandig aan de slag om de vloer weer schoon te krijgen. Bij EP Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg kunt u terecht voor diverse modellen Roomba I-Robots. Kom langs in onze winkel of bekijk het aanbod in onze webshop.

 

Voor al uw huishoudelijke apparatuur

EP Boelaars is hét adres in Rotterdam – Hillegersberg  voor al uw huishoudelijke apparatuur. Naast Roomba I-Robot stofzuigerrobots en dweilrobots kunt u ook bij ons terecht voor gewone stofzuigers en tal van andere huishoudelijke apparaten. In het assortiment van EP Boelaars vindt u alleen apparatuur van hoge kwaliteit en de
beste merken. Voor witgoed en beeld- en geluidsapparatuur bent u bij EP Boelaars
eveneens aan het juiste adres.

 

Meer weten over onze producten?

Bij vragen over de Roomba I-Robot kunt u het beste even langskomen in onze winkel. Onze medewerkers demonstreren graag het gebruik van de stofzuigerrobot en de dweilrobot. Bij EP Boelaars bent u altijd verzekerd van deskundig en eerlijk advies over alle producten in ons assortiment.

 

Bezoek EP Boelaars in Rotterdam

Kom langs in onze winkel aan de Van Beethovensingel 40. Onze winkel is makkelijk bereikbaar vanuit alle delen van Rotterdam: Noord, Centrum, Schiebroek, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg en Overschie. Bij is voor de deur vindt u altijd zonder problemen een parkeerplek.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe