Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ruark Audio & Sonora

Kies voor de kwaliteit van Ruark Audio & Sonora-apparatuur. Bij EP Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg  kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment producten van deze topmerken; waaronder Ruark Hifi, Ruark speakers, Ruark radio’s, Sonora speakers, Sonora mengtafels en Sonora microfoons.

Kom zelf luisteren

Kom langs bij EP Boelaars en ervaar zelf de geluidskwaliteit van Ruark Audio & Sonora-apparatuur. U vind onze winkel aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit Hillegersberg, Schiebroek, Kralingen, Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Noord, Overschie, Centrum en Delfshaven.

Alles op het gebied van audio en beeld

Naast Ruark Audio en apparatuur van Sonora, kunt u bij EP Boelaars ook terecht voor hifi, speakers, radio’s, mengtafels en microfoons van andere kwaliteitsmerken. EP Boelaars is dé expert in beeld- en geluidsapparatuur in Rotterdam en omgeving.

Thuis in huishoudelijke elektronica

Verder is EP Boelaars uw adres in Rotterdam – Hillegersberg voor alle typen huishoudelijke elektronica; zowel groot- als klein-huishoudelijke apparatuur. In ons assortiment vindt u onder meer strijkijzers, stofzuigers, gasfornuizen, koel-vriescombinaties, wasmachines en drogers.

 

Loop onze showroom binnen

De geluidskwaliteit van Ruark Audio en Sonora moet u zelf ervaren: loop daarom een keer binnen in de showroom van EP Boelaars aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig advies. Wij helpen u het product te vinden dat perfect aansluit bij uw wensen.

Liever online bestellen?

Uiteraard kunt u uw Ruark Audio en Sonora producten ook online bestellen in de webshop van EP Boelaars. Betaal uw bestelling online met iDeal of kies voor betaling bij aflevering. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook afhalen in onze winkel. Ongeacht of u online bestelt of een product in onze winkel koopt: bezorging is in de meeste gevallen gratis.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe