Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Sony

EP Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg biedt een bijzonder uitgebreid assortiment elektronica van Sony. Zo vindt u in onze winkel onder meer de laatste modellen Sony televisies met energiezuinige LED-schermen. Sony audio staat garant voor geluid met verbazingwekkende helderheid. Verder kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende Sony camera’s en accessoires: van de bekende Cybershot tot professionele camera’s met verwisselbare lenzen.

Electronica van topkwaliteit

Bij EP Boelaars vindt u alleen televisies, audio, camera’s en andere elektronicaproducten
van absolute topmerken. Zo kunt u naast Sony ook terecht voor apparatuur van Loewe, Philips, Samsung en Panasonic.

In onze showroom bieden wij eveneens een groot assortiment huishoudelijke apparatuur om te wassen, te drogen, te koken en te koelen. Ook voor overige huishoudelijke apparaten bent u bij ons op het juiste adres.

Altijd deskundig advies

Kom langs in onze winkel om het volledige aanbod te bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de televisie, audio-apparatuur of camera te vinden te vinden die perfect bij uw wensen aansluit.

Uw elektronicaspecialist in Rotterdam

EP Boelaars is gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Onze winkel is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele regio Rotterdam. Vanuit onder andere Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Noord, Hillegersberg, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Overschie, Centrum en Delfshaven staat u zo bij ons voor de deur.

 

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe