Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Tefal

Op het gebied van huishoudelijke apparaten is Tefal een bekende naam. Tefal levert onder meer keukenmachines, staafmixers, broodroosters, koffiezetapparaten, waterkokers en strijkijzers. Kom langs bij EP Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg om het volledige assortiment te bekijken of surf naar onze webwinkel.

Thuis in huishoudelijke apparaten

Tefal is slechts één van de vele kwaliteitsmerken in het assortiment van EP Boelaars. U kunt ook bij ons terecht voor huishoudelijke apparaten van onder meer Miele, Dyson en Krups.

Naast klein-huishoudelijke apparaten biedt EP Boelaars ook een showroom vol witgoed; waaronder wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koel-vries apparatuur. Verder EP Boelaars specialist op het gebied van beeld- en geluidsapparatuur.

Advies nodig?

Klanten raken nog wel eens de weg kwijt in onze uitgestrekte showroom. Wij begrijpen heel goed dat het soms moeilijk is om een keuze te maken uit zoveel verschillende merken en modellen huishoudelijke apparatuur. Daarom staan de deskundige medewerkers van EP Boelaars voor u klaar om al uw vragen over Tefal-apparatuur en andere producten te beantwoorden.

 

EP Boelaars: kom langs in onze winkel

Het adres van onze winkel en showroom is Van Beethovensingel 40 in Rotterdam –
Hillegersberg. Voor onze klanten zijn wij eenvoudig bereikbaar vanuit onder meer
Rotterdam Centrum, Kralingen, Noord, Crooswijk, Schiebroek, Berkel en Rodenrijs,
Overschie, Delfshaven en Hillegersberg.

Uw bestelling online plaatsen

Onze Tefal-apparatuur en andere producten in ons assortiment kunt u ook heel eenvoudig bestellen via onze webshop. Betaal uw order direct met iDeal of contant bij aflevering. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in onze winkel.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe