Beoordeling 9.4 gebaseerd op 147 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Venta

Bij EP Boelaars kunt u terecht voor diverse modellen luchtbevochtigers en luchtreinigers van Venta. De luchtbevochtigers en luchtreinigers van Venta zijn zowel geschikt voor kantoren als woningen. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop of kom langs in onze winkel in Rotterdam – Hillegersberg.

 

Huishoudelijke apparatuur bij EP Boelaars

De luchtbevochtigers en luchtreinigers van Venta vormen slechts een greep uit het reusachtige assortiment huishoudelijke apparatuur van EP Boelaars. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende huishoudelijke apparaten. Ook voor witgoed – waaronder wasmachines, wasdrogers en vaatwassers – en beeld- en geluidsapparatuur moet u bij EP Boelaars zijn.

Heeft u een vraag over Venta luchtbevochtigers of luchtreinigers? Kom dan even langs in onze winkel. De deskundige winkelmedewerkers van EP Boelaars staan u graag te woord. Wij adviseren graag welk apparaat het beste bij uw wensen past.

 

Kom langs in onze showroom

In de showroom van EP kunt u ons volledige assortiment huishoudelijke apparatuur bekijken. Wij zijn gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Onze winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Schiebroek, Noord, Centrum, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg en Overschie. Komt u met de auto, dan vindt u altijd een parkeerplek voor de deur.

 

Online bestellen kan ook

Als u al helemaal voor ogen heeft welke Venta luchtbevochtigers en luchtreinigers u wilt bestellen, dan kunt u uw bestelling ook plaatsen via de webshop van EP. U heeft de optie om online te betalen met iDeal of in cash bij aflevering van de apparatuur. Indien gewenst kunt u de apparatuur ook ophalen in onze winkel. Hier kunt u zowel pinnen als contant betalen.

In de meeste gevallen is de aflevering van uw bestelling helemaal gratis. Het doet er hierbij
niet toe of u het product online bestelt of in onze winkel koopt. Zware huishoudelijke
apparatuur tillen wij desgewenst de trap op en wij sluiten het apparaat ook meteen voor u aan.

Lampe Berger
Quooker
Ruark audio
Pelgrim
Liebherr
Siemens
Bosch
Atag
AEG
Sony
Sonos
Sharp
Samsung
NAD
Monitor audio
Marantz
Dali
Venta
Tefal
Roomba I-robot
Philips
Miele
Laurastar
Inventum
Krups
Jura
Dyson
Cuisinart
Braun
Babyliss
Magimix
test
Bose
EP Boelaars
Loewe