EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg biedt een uitgebreid assortiment witgoed van AEG. Deze Duitse producent behoort tot de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparatuur. U bent altijd verzekerd van een energiezuinig product dat jarenlang meegaat. U kunt onder meer bij ons terecht voor wasmachines, wasdrogers, koelkasten en vaatwassers.

Kwaliteitsmerken bij EP:Boelaars

Naast AEG vindt u ook witgoed van andere kwaliteitsmerken in onze winkel. Zo verkopen wij onder andere koelkasten, vaatwassers, wasmachines en wasdrogers van merken als Bosch, Miele en Siemens. 

Het blijft niet alleen bij witgoed: ook voor uiteenlopende huishoudelijke apparaten bent u bij EP:Boelaars op het juiste adres: bijvoorbeeld voor keukenapparatuur of stofzuigers. Verder biedt EP:Boelaars een breed aanbod beeld- en geluidsapparatuur.

Vraag ons om advies

Bij vragen over AEG wasmachines, wasdrogers, koelkasten of vaatwassers kunt u het beste even langskomen in onze winkel. Onze medewerkers hebben allemaal een uitstekende productkennis: wij streven ernaar om voor iedere klant het product te vinden dat perfect bij zijn of haar wensen past.

De bereikbaarheid van onze winkel

Wilt u onze showroom bezoeken? Kom dan langs op de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam- Hillegersberg. Of u nu in Rotterdam Centrum, Hillegersberg, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Noord, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek of Delfshaven woont; met de auto staat u zo bij ons voor de deur. Wij beschikken eveneens over voldoende parkeergelegenheid.

AEG wasmachine kopen Rotterdam

Bestel in onze webwinkel

U kunt ook online bestellen: EP heeft heeft een moderne en veilige webwinkel waar u alle producten in ons assortiment terug kunt vinden. U kunt ervoor kiezen om direct met iDeal te betalen, maar het is ook mogelijk om contact af te rekenen bij aflevering van uw bestelling.