Een bekende naam als het om witgoed gaat: Atag levert koelkasten en vaatwassers van topkwaliteit. Bij EP:Boelaars kunt u terecht voor een gevarieerd assortiment Atag witgoed. Kom het volledige aanbod koelkasten en vaatwassers bekijken in onze winkel in Rotterdam – Hillegersberg of surf naar onze webshop.

Gevarieerd assortiment

EP:Boelaars biedt een bijzonder groot assortiment witgoed. Naast diverse modellen Atag koelkasten en vaatwassers kunt u ook bij ons terecht voor huishoudelijke apparatuur van andere kwaliteitsmerken; waaronder Miele, Bosch en Siemens.

EP:Boelaars is niet alleen expert in witgoed, ook voor andere elektrische apparatuur kunt u bij ons terecht. Zo vindt u in onze winkel een uitgebreid assortiment huishoudelijke apparaten; waaronder keukenmachines, koffiezetapparaten en tondeuses. Verder staat onze showroom vol met beeld- en geluidsapparatuur. EP:Boelaars heeft altijd de laatste modellen in huis.

Standaard deskundig advies

Heeft u een vraag over een Atag koelkast, vaatwasser of witgoed? Kom dan even langs in onze winkel; wij staan u graag bij met deskundig advies. Onze medewerkers helpen u graag het product te vinden dat perfect aansluit bij uw wensen.

Atag inbouw vaatwasser kopen Rotterdam

Waar vind ik EP:Boelaars?

Het adres van onze winkel is Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Vanuit het centrum bent u zo in onze showroom. Ook vanuit andere wijken zijn wij goed bereikbaar. Onze klanten wonen onder meer in Noord, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Delfshaven en Hillegersberg.