Al meer dan 60 jaar is Babyliss dé naam op het gebied van elektrische haarverzorging. Bij EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg  kunt u onder meer terecht voor haardrogers, krultangen en stijltangen (straighteners). Bekijk het complete aanbod elektrische haarverzorging van Babyliss en andere kwaliteitsmerken in onze webshop of bezoek onze showroom.

Elektrische haarverzorging en meer

Naast haardrogers, krultangen en stijltangen van Babyliss kunt u bij EP:Boelaars ook terecht voor allerlei andere elektrische apparatuur. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment huishoudelijke apparaten, maar ook de laatste modellen beeld- en geluidsapparatuur. In onze showroom of in onze webwinkel kunt u op uw gemak rondsnuffelen.

Stel uw vraag aan onze medewerkers

Wanneer u een vraag heeft over elektrische haarverzorgingsproducten van Babyliss of één van de vele andere merken in ons assortiment, dan kunt u het beste even langskomen in onze winkel. De deskundige winkelmedewerkers van EP:Boelaars staan u graag te woord. Ons doel: het product vinden dat perfect bij uw wensen past.

Babyliss fohn kopen Rotterdam

Hier kunt u ons vinden

EP:Boelaars is gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam. Onze elektronicaspeciaalzaak is vanuit heel Rotterdam - Hillgersberg  goed te bereiken. Vanuit het centrum, Noord, Crooswijk, Schiebroek, Delfshaven, Kralingen, Berkel en Rodenrijs, Overschie, en Hillegersberg staat u zo bij ons voor de deur. Bijkomend voordeel: onze winkel heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Bestelt u liever online?

U kunt ook gebruik maken van de webshop van EP. Hier bestelt u heel eenvoudig en veilig de elektrische haarverzorgingsproducten van uw keuze. Bij het plaatsen van u bestelling kunt u meteen betalen met iDeal, maar u kunt er ook voor kiezen om contant af te rekenen bij de aflevering van uw bestelling. Verder is het mogelijk om uw bestelling op te pikken in onze winkel.

Babyliss krulborstel kopen Rotterdam