EP:Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg  biedt een gevarieerd assortiment witgoed van het kwaliteitsmerk Bosch. U kunt onder meer bij ons terecht voor wasmachines, koelkasten, wasdrogers en vaatwassers. Witgoed van Bosch is eenvoudig in gebruik en gaat jarenlang mee. Bekijk het volledige aanbod in onze showroom of surf naar onze webwinkel.

Witgoed bij EP:Boelaars

De wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten van Bosch vormen slechts een greep uit het volledige assortiment witgoed van EP:Boelaars. Ook voor andere kwaliteitsmerken, als Miele, Siemens en AEG, bent u bij ons op het juiste adres.

Behalve voor witgoed kunt u bij EP:Boelaars ook terecht voor allerlei andere apparatuur; waaronder uiteenlopende huishoudelijke apparaten en beeld- en geluidsapparatuur van alle vooraanstaande merken.

Bosch Rotterdam EP:Boelaars

Meer informatie?

In de showroom van EP:Boelaars kunt u op uw gemak rondlopen en diverse modellen wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten van Bosch en andere merken met elkaar vergelijken. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over een bepaald
apparaat, dan kunt u gerust één van onze goed geïnformeerde medewerkers aanklampen.

Waar vind ik de EP showroom?

Het adres van onze winkel is Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. EP:Boelaars is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Woont u in Rotterdam Centrum, Hillegersberg, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Kralingen, Crooswijk, Noord, Schiebroek of Delfshaven? Dan staat u zo bij ons in de winkel. U vindt altijd voldoende parkeergelegenheid bij ons voor de deur.

Online bestellen? Dat kan ook!

Wanneer u geen advies meer nodig heeft en u eigenlijk al een keuze heeft gemaakt, kunt u uw Bosch wasmachine, koelkast, vaatwasser of wasdroger ook gewoon online bestellen. In de webshop van EP kunt u eenvoudig betalen met iDeal, maar u kunt er ook voor kiezen om contant te betalen bij aflevering.

Bosch vaatwasser

Als het om witgoed gaat, is het transport naar huis nog wel eens een uitdaging. Bij EP:Boelaars profiteert u van gratis aflevering van bijna al onze apparatuur; ongeacht of u het apparaat in onze winkel koopt of online. Naast de aflevering verzorgen wij ook meteen de aansluiting.