In het assortiment van audiospecialist EP:Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg vindt u een bijzonder groot aanbod speakers, dockingstations en home cinema sets van Bose. Audio van Bose staat garant voor een ongeëvenaarde luisterervaring. Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf.

Naast speakers, dockingstations en home cinema sets van Bose kunt u bij EP:Boelaars ook terecht voor audio-apparatuur van diverse andere topmerken. EP:Boelaars is allround specialist in huishoudelijke elektronica. In onze showroom vindt u eveneens televisies, wasmachines, drogers en koelkasten. Ook voor overige huishoudelijke apparaten – groot en klein – bent u bij ons op het juiste adres.

Bose dealer Rotterdam

Uitgebreid advies

Wij begrijpen heel goed dat ons reusachtige aanbod nog wel eens voor wat keuzestress zorgt; vooral als het om audio-apparatuur als speakers, dockingstations en home cinema sets gaat. Daarom staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij luisteren naar uw wensen om het product te vinden dat hier perfect bij aansluit.

Advies nodig? Kom langs!

Wij raden klanten die advies willen altijd aan om langs te komen in onze winkel aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Hier kunnen wij u in alle rust adviseren en kunt u audio-apparatuur van Bose en andere merken uitproberen. EP Boelaars is goed bereikbaar vanuit onder meer Hillegersberg, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Noord, Centrum, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs en vanuit Rotterdam Overschie.

Bose kopen Rotterdam

Online bestellen kan ook

Wanneer al precies weet welk product u wilt bestellen of wanneer u genoeg heeft aan onze online productinformatie; kunt u ook audio-apparatuur en andere elektronische producten in onze webshop bestellen. Betaal online met iDeal of contant bij aflevering van uw bestelling. Afhalen in onze winkel behoort ook tot de mogelijkheden. 

Bij EP:Boelaars profiteert u vrijwel altijd van onze gratis bezorgservice. Het maakt hierbij niet uit of u uw Bose speakers, dockingstations en home cinema set online of in onze winkel aanschaft. Indien gewenst sluiten onze vakkundige monteurs de apparatuur meteen voor u aan. Voor reparaties staat onze technische dienst voor u klaar. Wij streven ernaar om onze klanten altijd zo snel mogelijk te helpen.