Met de klein-huishoudelijke apparatuur van Braun bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Braun levert onder meer apparaten voor lichamelijke verzorging voor mannen en vrouwen, haarverzorging en keukenapparatuur. EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegerberg biedt een bijzonder breed assortiment klein-huishoudelijke apparatuur van Braun. Kom langs in onze winkel of bestel online.

Specialist in huishoudelijke apparatuur

Van lichamelijke verzorging tot keukenapparatuur; Braun is slechts één van de vele kwaliteitsmerken klein-huishoudelijke apparatuur in het assortiment van EP:Boelaars. Ook voor andere topmerken als Tefal, Miele en Philips bent u bij ons aan het juiste adres. Voor grote huishoudelijke apparaten - zoals wasmachines, wasdrogers en vaatwassers - kunt u eveneens terecht bij EP:Boelaars. Verder bieden wij een zeer uitgebreid assortiment beeld- en geluidsapparatuur.

Wij adviseren u graag

Met zo een enorm aanbod huishoudelijke apparatuur is het nog wel eens moeilijk om door de bomen het bos te blijven zien. Bij EP:Boelaars adviseren wij u graag welk model Braun apparatuur of welk ander merk het beste bij uw wensen past. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Braun keukenmachine kopen Rotterdam

Bezoek ons in Rotterdam

EP:Boelaars is gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg. Vanuit alle delen van Rotterdam is onze vestiging eenvoudig bereikbaar. Onder meer vanuit Rotterdam Centrum, Kralingen, Noord, Crooswijk, Schiebroek, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Delfshaven en Hillegersberg staat u zo bij ons in de winkel. Als bijkomend voordeel vindt u een zee van parkeergelegenheid bij ons voor de deur.

Bestel in onze webwinkel

Wat ook kan: online bestellen in de webwinkel van EP. Hier vindt u ons volledige assortiment klein-huishoudelijke apparatuur van Braun en andere merken terug. U kunt eenvoudig online betalen met iDeal, maar u kunt er ook voor kiezen om te betalen bij de bezorging van uw bestelling.