Cuisinart levert een uitgebreid assortiment klein-huishoudelijke apparatuur; waaronder foodprocessors, blenders, grill & bakplaten, rijstkokers, broodroosters, waterkokers en koffiemachines. Bij EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg kunt u terecht voor deze en andere keukenapparatuur van Cuisinart. Kom langs in onze showroom of bestel online in de webwinkel van EP.

Uw adres voor huishoudelijke apparatuur

Of u nu op zoek bent bent naar keukenapparaten van Cuisinart of klein-huishoudelijke apparatuur van andere kwaliteitsmerken; bij EP:Boelaars vindt u altijd een uitgebreid aanbod. EP:Boelaars is hét adres in Rotterdam voor al uw elektronische apparatuur. Ook voor vaatwassers, koelkasten, vriesapparatuur, wasmachines, wasdrogers én beeld- en geluidsapparatuur kunt u terecht in onze winkel.

Wanneer u meer wilt weten over de klein-huishoudelijke apparatuur van Cuisinart - bijvoorbeeld over de professionele foodprocessors of de geavanceerde blenders - kom dan even langs in onze showroom. Onze winkelmedewerkers beantwoorden graag uw vragen. Wij zetten de voor- en nadelen van verschillende apparaten voor u op een rijtje.

cuisinart rotterdam

Bezoek onze winkel

De showroom van EP:Boelaars vindt u aan de  Van Beethovensingel 40. Wij zijn eenvoudig bereikbaar vanuit alle delen van Rotterdam: Noord, Centrum, Schiebroek, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg en Overschie. Voor de deur van onze winkel vindt u altijd probleemloos een parkeerplek.