De audio-systemen van DALI en Vita zijn misschien minder bekend dan andere merken, maar als het om geluidskwaliteit gaat behoren ze tot de absolute top. Met DALI audio kiest u voor Deens vakmanschap. Deze luidsprekers zijn uniek omdat ze door één enkele persoon van A tot Z zijn vervaardigd. De compacte speakers van Vita zijn een lust voor het oog en bijzonder eenvoudig te bedienen.

Uw partner in audio

De audio-apparatuur van DALI en Vita vormt slecht een klein deel van ons volledige aanbod geluidsapparatuur. Ook voor merken als Sonos, NAD, Marantz, Bose en Loewe [Vita] bent u bij EP:Boelaars in Rotterdam aan het juiste adres. Verder vindt u in onze winkel een ruim assortiment beeldapparatuur. Wij hebben altijd de laatste modellen in huis; waaronder 4K, LED en 3D-toestellen. EP:Boelaars is een allround elektronica specialist. In onze winkel kunt u ook terecht voor wasmachines, drogers, koel-vriescombinaties en gasfornuizen.

dali en vita audio rotterdam

Wij staan voor u klaar

De geluidskwaliteit van DALI en Vita moet u zelf ervaren. Kom daarom langs bij EP:Boelaars en laat u door onze deskundige medewerkers adviseren over de [Vita audio] audio-apparatuur in ons assortiment. De showroom van EP:Boelaars is gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Onze winkel is vanuit alle delen van de Maasstad eenvoudig te bereiken. Tot onze klantenkring behoren zowel bedrijven als particulieren uit onder andere Kralingen, Crooswijk, Noord, Centrum, Hillegersberg, Schiebroek, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs en Overschie.