Fritel friteuse kopen Rotterdam

Voor friteuses, wafelijzers, grills en nog veel meer klein-huishoudelijke apparatuur van Fritel kunt u terecht bij EP:Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg. Fritel levert klein-huishoudelijke apparatuur van bijzonder hoge kwaliteit. Kom langs in onze winkel of surf naar onze webshop om het volledige assortiment te bekijken.

Specialist in huishoudelijke apparatuur

Fritel is slechts één van de vele merken klein-huishoudelijke apparatuur in het assortiment van EP:Boelaars. Naast kleine huishoudelijke apparaten bent u bij EP:Boelaars ook op het juiste adres voor wasmachines, wasdrogers, koelkasten en vaatwassers. Verder is EP:Boelaars specialist op het gebied van beeld- en geluidsapparatuur.

Advies nodig?

Wanneer u vragen heeft over de klein-huishoudelijke apparatuur van Fritel of andere producten in ons assortiment kunt u het beste even langskomen in onze showroom. De winkelmedewerkers van EP:Boelaars staan u graag bij met advies. Wij proberen altijd een product te vinden dat perfect bij uw wensen aansluit.

Fritel frituurpan kopen Rotterdam

Bezoek onze winkel en showroom

U vindt EP:Boelaars in Rotterdam aan de Van Beethovensingel 40. Vanuit alle delen van Rotterdam is onze winkel makkelijk bereikbaar. met de auto bent u er zo vanuit onder meer Hillegersberg, Noord, Crooswijk, Centrum, Schiebroek, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Kralingen en Overschie. Bijkomend voordeel: voor de deur van EP:Boelaars vindt u altijd een parkeerplek.