Kies voor het stijlvolle design van Guzzini thee of koffie servies. Met dit Italiaanse kwaliteitsmerk haalt u altijd iets bijzonders in huis. Bij EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg kunt u naast koffie en thee servies van Guzzini ook terecht voor servies van andere merken. Kom langs in onze winkel om het complete aanbod te bekijken of surf naar de webshop van EP.

Huishoudelijke apparaten

Behalve voor Guzzini thee en koffie servies kunt u bij EP:Boelaars vooral terecht voor een uitgebreid assortiment huishoudelijke apparatuur. Van kleine elektrische apparaten als waterkokers en koffiemachines tot witgoed als wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Verder is EP:Boelaars hét adres in Rotterdam voor al uw beeld- en geluidsapparatuur.

Stel uw vraag

Wilt u meer weten over ons aanbod Guzzini koffie en thee servies of heeft u een vraag over een ander product in ons assortiment? Dan raden wij u aan om even langs te komen in onze winkel. Kijk op uw gemak rond in onze showroom en klamp gerust één van onze medewerkers aan wanneer u een vraag heeft.

guzzini rotterdam

Onze winkel en showroom

EP:Boelaars is gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg. Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar vanuit Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Noord, Centrum,Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Hillegersberg en Overschie. Komt u met de auto?Geen enkel probleem: voor de deur vindt u altijd een parkeerplek.