Roomba iRobot kopen Rotterdam

De Roomba iRobot is uw ideale hulp in het huishouden. Met een  stofzuigerrobot of dweilrobot is het is heel gemakkelijk om uw huis schoon te houden. U zet de Roomba iRobot aan, en de machine gaat volledig zelfstandig aan de slag om de vloer weer schoon te krijgen. Bij EP:Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg kunt u terecht voor diverse modellen Roomba iRobots. Kom langs in onze winkel of bekijk het aanbod in onze webshop.

Voor al uw huishoudelijke apparatuur

EP:Boelaars is hét adres in Rotterdam – Hillegersberg  voor al uw huishoudelijke apparatuur. Naast Roomba iRobot stofzuigerrobots en dweilrobots kunt u ook bij ons terecht voor gewone stofzuigers en tal van andere huishoudelijke apparaten. In het assortiment van EP:Boelaars vindt u alleen apparatuur van hoge kwaliteit en de beste merken. Voor witgoed en beeld- en geluidsapparatuur bent u bij EP:Boelaars eveneens aan het juiste adres.

irobot kopen rotterdam

Meer weten over onze producten?

Bij vragen over de Roomba iRobot kunt u het beste even langskomen in onze winkel. Onze medewerkers demonstreren graag het gebruik van de stofzuigerrobot en de dweilrobot. Bij EP:Boelaars bent u altijd verzekerd van deskundig en eerlijk advies over alle producten in ons assortiment.

Bezoek EP:Boelaars in Rotterdam

Kom langs in onze winkel aan de Van Beethovensingel 40. Onze winkel is makkelijk bereikbaar vanuit alle delen van Rotterdam: Noord, Centrum, Schiebroek, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg en Overschie. Bij is voor de deur vindt u altijd zonder problemen een parkeerplek.