Jura koffiemachine kopen Rotterdam

De kwaliteit van Italiaanse koffiebars, maar dan in eigen huis. Met de koffiemachines van Jura kiest u voor absolute topkwaliteit. Ook voor Jura onderhoud producten bent u bij EP:Boelaars op het juiste adres. Bekijk het volledige assortiment Jura koffiemachines in onze webshop of kom langs bij EP:Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg.

Voor alle huishoudelijke apparatuur

Bij EP:Boelaars kunt u naast Jura koffiemachines en onderhoud producten terecht alle mogelijke huishoudelijke apparatuur. Zo vindt u in onze winkel klein-huishoudelijke apparaten als keukenmachines, stofzuigers en waterkokers.

Maar ook voor witgoed bent u bij EP:Boelaars aan het juiste adres; in onze showroom staan uiteenlopende merken en modellen wasmachines, wasdrogers en koel-vriescombinaties opgesteld. Ook voor beeld- en geluidsapparatuur kunt bij ons terecht.

Vraag? Kom langs!

Voor meer informatie over Jura koffiemachines en onderhoud producten of andere apparatuur in ons assortiment kunt u het beste even langskomen in onze winkel. U bent altijd verzekerd van eerlijk en deskundig advies. Onze medewerkers streven ernaar om een product te vinden dat perfect aansluit bij uw wensen.

Jura koffiemachine kopen Rotterdam

EP:Boelaars in Rotterdam

Het adres van onze winkel en showroom is Van Beethovensingel 40 in Rotterdam. Vanuit zowel Schiebroek, Noord, Centrum, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg als Overschie zijn wij makkelijk bereikbaar. EP Boelaars is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en voor de deur van onze showroom vindt u altijd een parkeerplek.