Ketelbinkie koffie Rotterdam

Een heerlijk robuuste koffie uit Rotterdam - Hillegersberg: probeer Ketelbinkie. Bij EP Boelaars kunt u terecht voor koffiebonen van dit eigentijdse merk. Ketelbinkie koffie heeft een volle body en afdronk, een karamelachtige zoetheid en een lichte toon van chocolade. Deze koffie uit Rotterdam is zowel populair onder particuliere als zakelijke klanten. Ook in de horeca duikt Ketelbinkie steeds vaker op.

Koffiemachines bij EP:Boelaars

Bij EP:Boelaars kunt u terecht voor verschillende merken en modellen koffiemachines; geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Alle koffiemachines in ons assortiment zijn geschikt voor Ketelbinkie koffiebonen. Behalve voor koffiemachines kunt u bij EP:Boelaars terecht voor de meest uiteenlopende huishoudelijke apparaten; waaronder apparatuur geschikt voor de horeca. EP:Boelaars is eveneens expert op het gebied van witgoed en beeld- en geluidsapparatuur.

Ketelbinkie koffie Rotterdam

Heeft u een vraag over een product?

Wilt u meer informatie over Ketelbinkie koffiebonen of andere producten in het assortiment van EP:Boelaars? Kom dan even langs in onze winkel. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent; onze winkelmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Het adres van onze winkel

EP:Boelaars is gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg. Onze showroom is eenvoudig bereikbaar vanuit Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Noord, Centrum, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Hillegersberg en Overschie. Bij EP Boelaars vindt u altijd voldoende parkeerplekken voor de deur.