Bij EP:Boelaars in Rotterdam kunt u terecht voor uitgebreid aanbod branders en geurstokjes van Lampe Berger. De huisparfums van dit kwaliteitsmerk komen in meer dan 50 geuren. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse branders en verschillende soorten lampen. De branders van Lampe Berger zuiveren eerst de lucht en geven vervolgens de door u gewenste geur af. Binnen een half uur is het vertrek voorzien van een heerlijk parfum.

Meer dan 50 geuren

Kom langs in onze winkel aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam en maak kennis met ons volledige assortiment huisparfum van Lampe Berger. Onze medewerkers adviseren u graag over verschillende typen branders en lampen. EP:Boelaars is ook makkelijk bereikbaar vanuit Hillegersberg, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Noord, Berkel en Rodenrijs.

Lampe Berger bij EP:Boelaars

In onze winkel kunt u op uw gemak rondkijken en lampen, branders en huisparfums van Lampe Berger met elkaar vergelijken. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Graag tot ziens bij EP:Boelaars!

Lampe Berger Rotterdam