Op het gebied van strijkijzers behoort Laurastar tot de absolute wereldtop. Dit Zwitserse merk fabriceert hoge kwaliteit strijkijzers geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Bekijk het volledige assortiment Laurastar apparatuur in onze winkel in Rotterdam - Hillegersberg.

Het beste advies in huishoudelijke apparatuur

Naast Laurastar kunt u bij EP:Boelaars terecht voor nog veel meer topkwaliteit huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij huishoudelijke elektronica als stofzuigers, haarverzorgings- en keukenapparatuur.

Ook voor witgoed bent u bij EP:Boelaars op het juiste adres. In onze showroom staat een groot assortiment wasmachines, wasdrogers en koel-vriescombinaties uitgestald. Verder is EP:Boelaars specialist op het gebied van beeld- en geluidsapparatuur.

Heeft u een vraag?

Bij vragen over Laurastar producten of andere huishoudelijke apparatuur in het assortiment van EP:Boelaars raden wij u aan om even langs te komen in onze winkel in Rotterdam. Onze medewerkers zetten graag de voordelen van verschillende merken en modellen voor u op een rijtje. U bent altijd verzekerd van eerlijk en deskundig advies.

Laurastar

Locatie van onze winkel

EP:Boelaars is gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg. Vanuit alle delen van de stad staat u snel bij ons in de winkel. EP:Boelaars is bijvoorbeeld goed bereikbaar vanuit Crooswijk, Hillegersberg, Noord, Centrum, Schiebroek, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Kralingen en Overschie. Voor de deur van onze showroom is altijd een parkeerplek voor u vrij.