Met Leonardo kiest u voor bijzonder stijlvol koffie en thee servies. Bij EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg kunt u terecht voor deze en andere merken designservies. Kom langs in onze winkel om het volledige aanbod Leonardo producten te bekijken of bestel uw koffie en thee servies in de webshop van EP.

Huishoudelijke apparatuur

EP:Boelaars biedt naast thee en koffie servies van Leonardo vooral een uitgebreid aanbod huishoudelijke apparatuur. U kunt bij ons terecht voor kleine apparaten als koffiemachines, waterkokers en stofzuigers; maar ook voor witgoed bent u bij EP:Boelaars op het juiste adres. Verder is EP:Boelaars specialist op het gebied van beeld- en geluidsapparatuur.

Vragen over onze producten?

Heeft u een vraag over één of meer producten in ons assortiment? Wilt u bijvoorbeeld weten of wij een specifiek thee of koffie servies van Leonardo in huis hebben? Kom dan even langs in onze winkel. Hier kunt u op uw gemak rondkijken en bij vragen staan onze deskundige winkelmedewerkers altijd voor u klaar.

Leonardo kopjes

Adres EP:Boelaars

Natuurlijk is het wel zo handig om te weten waar u onze winkel kunt vinden. Het adres van EP:Boelaars is Van Beethovensingel 40 in Rotterdam. Wij zijn zeer eenvoudig bereikbaar vanuit Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Noord, Centrum, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Hillegersberg en Overschie. Voor de deur vindt u zonder problemen een parkeerplek.