Liebherr koelkast of vriezer kopen Rotterdam

Of u nu kiest voor een diepvries, koelkasten, koel-vriescombinaties of de wijnkasten van Liebherr; met dit topmerk haalt u altijd kwaliteit in huis. Koelapparatuur van Liebherr is energiezuinig en gaat jarenlang mee. Liebherr levert onder meer tafelmodel-, vrijstaande- en inbouwkoelkasten. Uniek zijn de wijnkasten van Liebherr; hiermee houdt u uw wijnvoorraad perfect op temperatuur.

Uw adres voor kwaliteitselektronica

Bij EP:Boelaars kunt u ook terecht voor een diepvries, koel-vriescombinatie, koelkasten of wijnkasten van andere topmerken. Bekijk het volledige aanbod in onze showroom of in onze webwinkel.

Naast koelapparatuur bent u bij EP:Boelaars eveneens op het juiste adres voor allerlei andere huishoudelijke apparatuur. In onze winkel vindt u onder meer wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Ook voor klein-huishoudelijke apparaten en beeld- en geluidsapparatuur kunt u bij ons terecht.

Liebherr Rotterdam

Standaard deskundig advies

De medewerkers van EP:Boelaars hebben allemaal een uitstekende productkennis. Wij informeren u graag over de diverse modellen diepvrieskasten, koel-vriescombinaties, koelkasten en wijnkasten van Liebherr en andere merken in ons assortiment. Wij vinden altijd het product dat aansluit bij uw wensen.

Bezoek onze winkel in Rotterdam

Bij vragen over Liebherr apparatuur kunt u het beste even langskomen in onze winkel in Rotterdam. Het adres van EP:Boelaars is: Van Beethovensingel 40. Met de auto zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit wijken als Hillegersberg, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Rotterdam Centrum, Noord, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek en Delfshaven. Nog een voordeel: u vindt altijd een parkeerplaats bij ons voor de deur.

Online bestellen

Alle apparatuur in onze winkel is eveneens online te bestellen. Surf naar de webwinkel van EP en maak uw keuze. U heeft verschillende betaalmogelijkheden: online met iDeal of contant bij aflevering. Uw bestelling afhalen en betalen in onze winkel is ook mogelijk.

EP:Boelaars bezorgt uw aankoop vrijwel altijd gratis bij thuis af. Wel zo prettig, want een diepvries of koel-vriescombinatie is over het algemeen niet makkelijk te vervoeren. Wij plaatsen de apparatuur en onze monteurs sluiten alles direct voor u aan.

Bekijk het Liebherr assortiment online: