Loewe TV kopen Rotterdam

Op het gebied van televisie en audio behoort het Duitse merk Loewe tot de absolute top. Loewe staat voor het beste in home entertainment. Loewe televisies bieden een haarscherpe beeldkwaliteit en zijn voorzien van de energielabels A & B. De speakers van Loewe staan garant voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Bij EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg vindt u een ruim assortiment televisie- en audio-producten van Loewe. U kunt ook bij ons terecht voor home entertainment systemen en speakers van andere topmerken; in veel gevallen eveneens voorzien van energielabels A & B.

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze winkel aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg om ons volledige aanbod elektronische apparatuur te bekijken. Naast beeld- en geluidsapparatuur kunt u onder meer bij ons terecht voor witgoed en uiteenlopende grote en kleine huishoudelijke apparaten.

Onze showroom is eenvoudig bereikbaar vanuit onder meer Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Noord, Hillegersberg, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Overschie, Centrum en Delfshaven. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over televisie en audio van Loewe en andere elektronische apparatuur.

Loewe TV kopen Rotterdam
loewe tv kopen Rotterdam

Webshop van EP

Natuurlijk kunt u ook vanachter uw computer het aanbod televisie en audio-apparatuur van Loewe bekijken. Ons complete assortiment entertainment systemen en andere elektronische apparatuur vindt u hier terug. U betaalt eenvoudig online met iDeal of in cash bij aflevering van uw bestelling. Verder heeft u de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in onze winkel.

Bezorging van uw apparatuur is vrijwel altijd gratis. Wanneer u tijdens openingstijden bestelt, bellen wij u binnen 4 uur om af te stemmen wanneer wij uw bestelling kunnen afleveren. Bij de bezorging sluiten wij de apparatuur ook meteen voor u aan. Eventueel kunnen wij ook bijzondere installaties verrichten als het wegwerken van kabels en het inregelen van randapparatuur.

De monteurs van EP

Onze monteurs zijn volledig gekwalificeerd voor televisie en audio reparaties van Loewe en andere grote merken. Wij kunnen vrijwel alle huishoudelijke elektronica repareren. Bij EP:Boelaars wordt u altijd snel geholpen. Wanneer u een bepaald apparaat beslist niet kunt missen, hebben wij altijd een aantal leenapparaten voor u klaar staan.

Bekijk het Loewe assortiment online: