Met Marantz kiest u voor een kwaliteitsmerk op het gebied van audio. Bereid uzelf voor op de ultieme geluidservaring. In het assortiment van EP:Boelaars in Rotterdam – Hillegersberg  vindt u onder meer speakers, dockingstations en home cinema sets van Marantz. Bekijk het volledige aanbod in de webshop van EP of kom langs in onze winkel aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg.

Alle topmerken in huis

Naast Marantz speakers, dockingstations en home cinema sets kunt u bij EP:Boelaars ook terecht voor elektronica van andere topmerken. Op het gebied van audio- en beeldapparatuur vindt u in onze winkel onder meer producten van Bose, Philips, Sony, Panasonic en Sharp.

Marantz audio Rotterdam

EP:Boelaars is thuis op het gebied van alle soorten huishoudelijke apparatuur. Ook voor wasmachines, drogers, koelkasten en gasfornuizen bent u bij ons op het juiste adres; net als voor uiteenlopende klein-huishoudelijke apparatuur.

Uitgebreid advies nodig?

Het uitgebreide aanbod van EP:Boelaars maakt het soms wel eens lastig om een keuze te maken. Wanneer u langs komt in onze winkel adviseren onze deskundige medewerkers u graag welke audio-apparatuur van Marantz of een ander merk het beste bij uw wensen past. Wij beantwoorden al uw vragen over speakers, dockingstations en home cinema sets. 

EP:Boelaars is gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur en onze winkel is eenvoudig bereikbaar vanuit alle delen van Rotterdam; waaronder Noord, Centrum, Hillegersberg, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs en Overschie.

Bekijk ons assortiment online

In de webshop van EP kunt u het volledige aanbod van EP:Boelaars bekijken. Hier bestelt u eenvoudig uw Marantz speakers, dockingstations, home cinema sets en andere audio-apparatuur. U heeft de mogelijkheid om direct met iDeal te betalen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling contant af te rekenen op het moment van bezorging.

EP:Boelaars onderscheidt zich van andere elektronicazaken door de uitstekende service die wij onze klanten bieden. Naast gedegen advies, bieden wij in vrijwel alle gevallen ook gratis bezorging. Indien gewenst sluiten onze monteurs de apparaten direct voor u aan. Zenders instellen? Geen enkel probleem! Tot slot beschikt EP:Boelaars een uiterst professionele en snel inzetbare reparatieservice.