Er is geen betere als het om witgoed gaat: het Duitse merk Miele levert hoge kwaliteit wasmachines, koelkasten, wasdrogers en vaatwassers. U bent altijd verzekerd van uitstekende energiezuinige prestaties en een lange levensduur. EP:Boelaars is hét adres in Rotterdam - Hillegersberg voor al uw Miele witgoed. Bezoek onze winkel of bestel in onze webshop.

De beste in witgoed

Naast wasmachines, wasdrogers, koelkasten en vaatwassers van Miele kunt u bij EP:Boelaars ook terecht voor witgoed van andere merken; waaronder Bosch, Siemens en AEG.

Onze expertise beperkt zich niet alleen tot witgoed; ook voor andere huishoudelijke elektronica bent u bij EP:Boelaars op het juiste adres. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment beeld- en geluidsapparatuur en een gevarieerd aanbod van grote en kleine huishoudelijke apparaten; van tondeuses tot koffiezetapparaten.

Miele wasmachine kopen Rotterdam

Wanneer u vragen heeft over Miele koelkasten, vaatwassers, wasdrogers, wasmachines of ander witgoed; kom dan even langs in onze winkel. Onze deskundige medewerkers lopen rond door de showroom en beantwoorden graag al uw vragen. Afgaande op uw wensen proberen wij altijd de apparatuur te vinden die perfect aansluit bij uw situatie.

Verken onze showroom

Loop een binnen bij EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg en kom onze showroom met witgoed en andere elektronische apparatuur verkennen. Ons adres is: Van Beethovensingel 40 in Rotterdam. Vanuit alle delen van Rotterdam staat u zo bij ons in de winkel. Onze klanten komen onder meer uit Rotterdam Centrum, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Kralingen, Crooswijk, Noord, Hillegersberg, Schiebroek en Delfshaven.

Of bestel uw apparatuur online

Alle Miele producten in ons assortiment kunt u ook eenvoudig bestellen in de webshop van EP. Reken uw bestelling direct af met iDeal of betaal contant bij aflevering. Uw bestelling afhalen in onze winkel is ook mogelijk. De bezorging van uw bestelling is vrijwel altijd gratis. Het maakt hierbij niet uit of u de producten aanschaft in onze winkel of in onze webshop. Wij zorgen niet alleen voor de aflevering van uw koelkast, vaatwasser, wasmachine of wasdroger; wij sluiten het apparaat ook meteen aan.

Bekijk het complete Miele assortiment online:

Miele inbouw oven Rotterdam