NAD HiFi Rotterdam

Bij NAD staan de prestaties van de apparatuur centraal. Wanneer u kiest voor dit absolute topmerk, dan kiest u voor eenvoud zonder overbodige knopjes en franjes. De hifi en home cinema systemen van NAD doen waarvoor ze gemaakt zijn: ze bieden ongeëvenaarde kijk- en luisterkwaliteit. Alle apparatuur van NAD is ontworpen voor jarenlang kijk- en luistergenot.

EP:Boelaars specialist in elektronica

Bij EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegerberg bent u op het juiste adres voor NAD hifi en home cinema systemen. Ook van andere topmerken - waaronder Sony, Philips en Loewe - bieden wij een uitgebreid assortiment beeld- en audioapparatuur.

EP:Boelaars is niet alleen specialist op het gebied van audio- en video; in onze winkel vindt u eveneens een groot aanbod huishoudelijke elektronica. Zo kunt u bij ons terecht voor een divers aanbod van wasmachines, wasdrogers, koelkasten en gasfornuizen. EP:Boelaars biedt eveneens een enorme keuze in kleine en grote huishoudelijke apparaten: van koffiezetapparaten tot stofzuigers en tondeuses.

nad hifi Rotterdam

Advies over NAD-producten?

Wanneer u vragen heeft over de hifi en homecinema systemen van NAD, raden wij u aan om even langs te komen in onze winkel. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Vanzelfsprekend heeft u ook de mogelijkheid om de beeld- en geluidskwaliteit van deze en andere apparatuur met eigen ogen en oren te ervaren.

Welkom bij EP:Boelaars

Onze showroom is gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg. EP Boelaars is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Rotterdamse regio. U staat binnen no time in onze winkel; ongeacht of u in Hillegersberg, Noord, Centrum, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs of Overschie woont.