Panasonic TV of Audio kopen Rotterdam

Op het gebied van televisies behoort Panasonic tot de meest vooraanstaande merken. Panasonic produceert onder meer LED, OLED, Smart en 3D-televisies; u bent altijd verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit. Bij EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg kunt u terecht voor de meest recente modellen. 

Thuis in huishoudelijke elektronica

EP:Boelaars is hét adres voor al uw elektronische apparatuur. Naast Panasonic vindt u in ons assortiment televisie- en audio-apparatuur van diverse andere topmerken; waaronder Sony, Philips en Samsung. Wij zijn niet alleen specialist in beeld- en geluidsapparatuur; ook voor wasmachines, wasdrogers, koel-vriescombinaties en gasstellen kunt u bij ons binnenlopen. Verder biedt EP:Boelaars een gevarieerd aanbod huishoudelijke apparaten.

Panasonic tv kopen rotterdam

Vraag het onze medewerkers

Als het om televisies gaat, is ons aanbod voor veel klanten een beetje overweldigend. De deskundige medewerkers van EP:Boelaars adviseren graag wel type toestel het beste bij uw wensen past; hierbij houden wij bijvoorbeeld rekening met de ideale kijkafstand. Vanzelfsprekend zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op kijk- en luistergebied.

Bezoek EP:Boelaars

Voor uitgebreid advies over Panasonic televisies of andere producten kunt u het beste even langs komen in onze winkel aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg. Onze winkel is uitstekend bereikbaar vanuit alle uithoeken van de Maasstad. Onze klanten - zowel bedrijven als particulieren - komen onder meer uit Rotterdam Centrum, Delfshaven, Noord, Berkel en Rodenrijs, Hillegersberg, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek en Overschie.

Bestellen? Ook mogelijk via de webshop!

Wanneer u uw keuze al heeft gemaakt kunt u ook eenvoudig bestellen via de webshop van EP. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar afhalen in onze winkel in Rotterdam is ook mogelijk. U betaalt eenvoudig online met iDeal of bij aflevering in cash.
In onze winkel kunt u zowel pinnen als contant betalen.

Aankopen in onze webshop en in onze winkel bezorgt EP:Boelaars in de meeste gevallen gratis bij u af. Onze monteurs sluiten uw televisie direct aan en indien gewenst stellen wij ook de tv-zenders voor u in.

Bekijk het Panasonic assortiment online: