Met Pelgrim kiest voor één van de meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van witgoed. Bij elektronicaspecialist EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg kunt u onder meer terecht voor wasmachines, koelkasten en vaatwassers van dit kwaliteitsmerk. Het volledige aanbod Pelgrim apparatuur kunt u bekijken in onze webshop. Langskomen in onze winkel kan natuurlijk ook.

Gegarandeerd topkwaliteit

Of u nu op zoek bent naar een wasmachine, koelkast of vaatwasser; bij EP:Boelaars vindt u altijd een zeer ruim aanbod van merken en modellen. Naast Pelgrim kunt u ook bij ons terecht voor witgoed van andere topmerken als AEG, Miele, Bosch en Siemens.

EP:Boelaars is een allround elektronicaspecialist. Naast witgoed bent u in onze winkel ook op het juiste adres voor allerlei huishoudelijke apparaten en beeld- en geluidsapparatuur.

Pelgrim Rotterdam

Professioneel advies voor iedereen

Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent; de medewerkers van EP:Boelaars staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Met al uw vragen over Pelgrim vaatwassers, koelkasten en wasmachines kunt u bij ons terecht. Voor iedere klant proberen wij het product te vinden dat perfect bij zijn of haar wensen past.

Loop bij ons binnen

Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg: dat is het adres van onze winkel. Wanneer u een vraag heeft over één of meer van onze producten kunt u het beste even bij ons binnenlopen. Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam Centrum, Noord, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Delfshaven en Hillegersberg.

Kan ik online bestellen?

Uw Pelgrim vaatwasser, koelkast of wasmachine bestellen via onze webwinkel is ook mogelijk. Betaal online met iDeal, cash bij aflevering of kom langs in onze winkel om het product af te halen. In onze winkel kunt u zowel pinnen als contant betalen.

Kies ervoor om uw witgoed thuis te laten bezorgen. Bij EP:Boelaars is aflevering aan huis vrijwel altijd gratis; en dat is wel zo prettig als het om zware apparatuur als wasmachines of vaatwassers gaat. Extra service: wij installeren het apparaat ook meteen voor u. Verder heeft EP:Boelaars een eigen technische dienst om eventuele mankementen te verhelpen. Wij staan bekend om onze snelle en doeltreffende service. Om de reparatieperiode te overbruggen kunt u gebruik maken van onze leenapparatuur.

Bekijk het Pelgrim assortiment online: