De kokend-water-kraan van Quooker is in steeds meer Nederlandse keukens terug te vinden. Bij EP:Boelaars kunt u zowel terecht voor een Quooker combinatiekraan met koud, warm en kokend water in één als een aparte kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan. Deze 100% Nederlandse uitvinding is veilig in gebruik en eveneens energie- en waterbesparend.

Verkrijgbaar bij EP:Boelaars

Kom langs bij EP:Boelaars om de verschillende modellen Quooker kokend-water-kranen in ons assortiment te bekijken. U vindt onze winkel aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit onder meer Hillegersberg, Schiebroek, Kralingen, Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Noord, Overschie, Centrum en Delfshaven.

quooker kopen rotterdam
quooker kopen rotterdam

Energie en waterbesparend

Quooker kokend-water-kranen zijn energie en waterbesparend. Het stand-by verbruik van de kraan is slechts 5 cent per dag. Quooker is tot zestig procent zuiniger in waterverbruik dan andere kokend-water-kranen. U tapt altijd precies de hoeveelheid kokend water die u nodig heeft. Met een combi-kraan voor koud, warm en kokend water bespaart u nóg meer, omdat u geen warmwaterleiding van de ketel naar de keuken meer nodig heeft.

De veilige kokend-water-kraan

De Quooker kokend-water-kraan is veilig in gebruik dankzij de kindveilige bedieningsknop. De kraanuitloop wordt niet heet, omdat deze dubbelwandig is. De waterstraal bestaat uit druppeltjes, waardoor u uw hand kunt terugtrekken voordat u zich verbrand.

Kom langs bij EP:Boelaars

Bezoek onze showroom in Rotterdam om verschillende modellen Quooker kokend-water-kranen met elkaar te vergelijken. Onze deskundige medewerkers staan u graag bij met advies.