Van het merk Sharp biedt EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg een uitgebreid assortiment audio, televisie en home cinema sets. Wij hebben altijd de laatste modellen in huis. U bent verzekerd van een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Om ons volledige aanbod te bekijken kunt u het beste even binnenlopen in onze winkel of rondneuzen in onze webshop.

Naast audio, televisie en home cinema sets van Sharp kunt u ook voor tal van andere merken bij ons terecht; waaronder Panasonic, Sony, Philips en Samsung. EP:Boelaars is specialist in alle huishoudelijke apparatuur. Naast televisie en audio vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld ook koel-vriescombinaties, wasmachines en drogers. Ook voor kleine huishoudelijke apparaten als keukenmachines, stofzuigers, koffiezetapparaten en tondeuses bent u bij ons op het juiste adres.

sharp rotterdam

Deskundig advies voor iedere klant

Of u nu een zakelijke of een particuliere klant bent: bij EP:Boelaars kunt u altijd terecht voor deskundig advies over audio, televisie, home cinema sets en andere elektronica producten; zowel van Sharp als van andere merken. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt.

Bezoekadres

Het bezoekadres van onze winkel is Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg. EP Boelaars is bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, waardoor wij met de auto makkelijk bereikbaar zijn. Vanuit onder andere Rotterdam Noord, Centrum, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Hillegersberg, Kralingen, Crooswijk, Schiebroek en Overschie staat u zo bij ons in de showroom.