Met Siemens kiest u voor een topmerk op het gebied van witgoed. EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg biedt een zeer ruime keuze aan Siemens wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten. Alle huishoudelijke apparatuur van Siemens is bijzonder eenvoudig te bedienen en geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Kom langs in onze showroom of bekijk het aanbod online.

Specialist in huishoudelijke apparatuur

EP:Boelaars is uw witgoedspecialist bij uitstek. Naast Siemens vaatwassers, koelkasten, wasmachines en wasdrogers kunt u ook bij ons terecht voor huishoudelijke apparatuur van andere kwaliteitsmerken; waaronder AEG, Bosch en Miele.

Het assortiment van EP:Boelaars beperkt zich niet tot alleen witgoed. Ook voor allerlei andere elektronische apparatuur kunt u bij ons terecht; waaronder uiteenlopende huishoudelijke apparaten en beeld- en geluidsapparatuur.

Heeft u advies nodig?

Wij begrijpen heel goed dat ons reusachtige aanbod koelkasten, wasmachines, wasdrogers en vaatwassers soms een beetje overweldigend is. Hoe weet u nu welk apparaat het beste bij uw wensen past? In de showroom van EP:Boelaars kunt u altijd terecht voor deskundig advies. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Uitstekende bereikbaarheid

Bezoek de showroom van EP:Boelaars aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg. Voor de deur vindt u altijd een parkeerplaats en vanuit alle delen van Rotterdam zijn wij eenvoudig bereikbaar. Onze klanten wonen onder meer in Rotterdam Centrum, Hillegersberg, Berkel en Rodenrijs, Overschie, Kralingen, Crooswijk, Noord, Schiebroek en Delfshaven.

Bekijk het Siemens assortiment online:

siemens rotterdam