Sonos speaker kopen Rotterdam

Met de draadloze audio-apparatuur van Sonos haalt u altijd kwaliteit in huis. Sonos-apparatuur biedt een uitstekende geluidskwaliteit en gaat jarenlang mee. Bij elektronicaspecialist EP:Boelaars in Rotterdam - Hillegersberg kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment speakers van Sonos. Kom langs in onze winkel of surf naar onze webshop om het volledige aanbod audio-apparatuur te bekijken.

EP:Boelaars is hét adres in Rotterdam - Hillegersberg voor al uw audio-apparatuur. Naast speakers van Sonos kunt u eveneens bij ons terecht voor apparatuur van andere kwaliteitsmerken als Bose en Loewe.

Verder vindt u bij EP:Boelaars een uitgebreid aanbod beeldapparatuur van onder meer Sony, Philips, Sharp en Panasonic; waaronder de laatste modellen 4K en LED-toestellen. Ook is EP:Boelaars thuis in witgoed en overige huishoudelijke apparaten; van tondeuses, tot stofzuigers en keukenmachines.

sonos speaker kopen rotterdam

Luister zelf maar!

Heeft u vragen over de speakers van Sonos of over andere audio-apparatuur in ons assortiment? Loop dan een keer binnen in onze winkel en laat uzelf informeren door onze deskundige medewerkers. In onze winkel kunt u
verschillende speakers uitproberen.

Waar vindt u onze winkel?

Het adres van EP Boelaars is Van Beethovensingel 40 in Rotterdam - Hillegersberg. Komt u met de auto? Wij hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur en onze winkel is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. De klanten van EP Boelaars komen uit de hele Rotterdamse regio: waaronder Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg, Noord, Centrum, Schiebroek, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs en Overschie.

Online aankopen doen

Alle audio- en andere elektronicaproducten in onze winkel zijn eveneens via de webshop van EP te bestellen. Wanneer u een bestelling plaatst heeft u de optie om deze thuis te laten bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de apparatuur bij ons af te halen.

Bekijk het Sonos assortiment online: