Venta Luchtbevochtiger kopen Rotterdam

Bij EP Boelaars kunt u terecht voor diverse modellen luchtbevochtigers en luchtreinigers van Venta. De luchtbevochtigers en luchtreinigers van Venta zijn zowel geschikt voor kantoren als woningen. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop of kom langs in onze winkel in Rotterdam – Hillegersberg.

Huishoudelijke apparatuur bij EP Boelaars

De luchtbevochtigers en luchtreinigers van Venta vormen slechts een greep uit het reusachtige assortiment huishoudelijke apparatuur van EP Boelaars. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende huishoudelijke apparaten. Ook voor witgoed – waaronder wasmachines, wasdrogers en vaatwassers – en beeld- en geluidsapparatuur moet u bij EP Boelaars zijn. Heeft u een vraag over Venta luchtbevochtigers of luchtreinigers? Kom dan even langs in onze winkel. De deskundige winkelmedewerkers van EP Boelaars staan u graag te woord. Wij adviseren graag welk apparaat het beste bij uw wensen past.

Venta Rotterdam

Kom langs in onze showroom

In de showroom van EP kunt u ons volledige assortiment huishoudelijke apparatuur bekijken. Wij zijn gevestigd aan de Van Beethovensingel 40 in Rotterdam – Hillegersberg. Onze winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Schiebroek, Noord, Centrum, Delfshaven, Berkel en Rodenrijs, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg en Overschie. Komt u met de auto, dan vindt u altijd een parkeerplek voor de deur.